Aktiviteter

Den 23 oktober er der Jazz-frokost på Kalvø. kl. 12.00 serveres mad, leveret af Kokkens Umami, der er velkendt her på egnen.
musikken der starter kl. 13.00 og varer til kl. 15.00 er SH-Jazzmenn og de spiller traditionel Jazz, inspireret af New Orleans og Dixieland. En musikform man næppe kan sidde stille til.
Maden og musikken koster 400, 00 kr. (ex. drikkevarer) som kan købes på stedet. Adgang kan købes hos DMK på mobilPay 59 08 59 (husk at mærke “jazz”).
Vi glæder os til et par hyggelige jazztimer i det gamle Badehotel på Kalvø.

Kan være et billede af 5 personer, skæg, folk, der står og briller

Det Maritime Kalvø indbyder til Frokost Jazz den 23. oktober på Kalvø. der serveres mad kl. 12. og musikken starter kl. 13.00 og det varer til kl. 15.00
Følg med på FB – der kommer flere oplysninger. Det er SH Jazzmen, som optræder.

Værftsdag:

Søndag den 21. august 2022

Værftsdagen starter med den traditionelle Dansk/tyske gudstjeneste klokken 9.00.
Klokken 10.30 saluterer Auroras kanonlaug og efter en kort velkomst starter dagens aktiviteter.
I år har vi valgt ikke at sætte tider på de enkelte aktiviteter.
Der vil være kanonsalut klokken 10.30 – kl. 12.00 og til slut klokken 16.30.
Aktiviteterne starter klokken 10.45 og man vil kunne opleve og deltage i aktiviteter i smedjen, som i år kommer fra Hygum Hjemstavns Gaard. Der skabes småbåde ved Bent og Lorens, træheste ved Ejnar. Kurvefletter Thomas vise flettekunsten. I år vil man kunne se hvordan uld bliver til tøj, Rebslagerne fra Ribe er også på banen og kan hjælpe børnene med reb til træhesten eller et sjippetov. Undervejs vil folkedansere vise hvordan man danser de traditionsrige dans. det vil ske både formiddag og om eftermiddagen.
Hestevognen vil køre ture hele dagen, og der vil tilbydes krabbevæddeløb og hvis vejr og vind er med os, måske en sejltur i en af vore joller. af hensyn til forsikringerne, vil der blive opkrævet et medlemsgebyr på 50 kr. til denne aktivitet.
Der vil efter behov være rundvisning på værftsområdet.
Der vil være mulighed for køb af mad og drikke ved Moster N.
Kl. 17.00 Værftsdagen slutter

Museet er åbent.